Un proiect pedagogic inovativ premiat

Profesoara Michelle Bergadaà, de la Universitatea din Geneva, președinta IRAFPA (Institutul de Cercetare și Acțiune privind Frauda și Plagiatul Academic), primește o recunoaștere internațională prin Marele Premiu pe 2019 pentru Inovare Pedagogică pentru cursul pe care l-a creat în 2012, „Proiecte responsabile”. (https://www.unige.ch/gsem/fr/a-propos/actualites-accueil/prix-projets-responsables/)

Un video cu studenții care au dus la bun sfârșit ceea ce cursul le-a oferit, merită văzut. (https://www.youtube.com/watch?time_continue=151&v=q9ot525dtRI&feature=emb_logo)

Michelle Bergadaà a fost invitata Universității din București la Conferința organizată de CARFIA în 2018 (v.foto) și urmează să susțină o conferință în luna noiembrie la universitatea noastră (detalii în curând).

IRAFPA și CARFIA dezvoltă proiecte comune în ce privește cultura eticii și integrității în comunitățile academice. Profesorul Marian Popescu este membru al Comitetului Științific al IRAFPA și responsabilul polului „Transfer de cunoștințe”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *