Despre integritate academică. La FJSC

Organizăm la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării Atelierul exploratoriu pe teme ale integrității academice pentru cadrele didactice. E al patrulea, după cele de anul trecut de la Litere, Istorie și Biologie.

Va avea loc Joi, 28 februarie, de la 12.00 la 13.30 la sediul facultății de la Leu.

Participarea nu este obligatorie sau prin desemnare. Cum am convenit cu dna. decan, CARFIA va lucra cu cei/cele care doresc să contribuie la instalarea unei culturi a integrității în universitatea noastră și care aderă la valorile unanim acceptate în lume ale acestei culturi: Cinste, Corectitudine, Respect, Încredere, Responsabilitate(confirmați, vă rog, participarea la: integritate@g.unibuc.rounde puteți trimite și întrebări sau sugestii de discuție).

Atelierul presupune o formulă dinamică de lucru, o scurtă prezentare a problematicii europene a integrității academice, un studiu de caz , și, mai ales, dialogul cu dumneavoastră. La întrebări directe, vom răspunde direct.  Vom încerca să construim împreună premisele unei culturi academice a integrității, dincolo de regulamente, care au, fără îndoială, valoarea lor dacă ele sunt bine făcute.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.